Trabzonspor hentbolda beraberlikten memnun

Erkekler Hentbol Süper Lig'de Amasya Taşova YİBO ile deplasmanda 22-22 berabere kalan Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, ligin kuvvetli ekibi karşısında aldıkları 1 puanın kıymetli olduğunu söyledi.   Kaynak, ligin ciddi takımlarından biriyle karşılaş

Trabzonspor hentbolda beraberlikten memnun
Erkekler Hentbol Süper Lig'de Amasya Taşova YİBO ile deplasmanda 22-22 berabere kalan Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, ligin kuvvetli ekibi karşısında aldıkları 1 puanın kıymetli olduğunu söyledi.
 
Kaynak, ligin ciddi takımlarından biriyle karşılaştıklarını belirterek, "Her iki takım da iyi mücadele etti. İlk yarıyı 11-10 geride kapattık. Karşılaşmanın ikinci yarısında sıkı savunma yaptık. Bir ara öne geçmeyi de başardık ancak bunu koruyamadık" dedi.
 
Aldıkları beraberliğe üzülmediklerini ifade eden Kaynak, "Ligin kuvvetli ekibi karşısında aldığımız 1 puan kıymetli. Bu gibi maçlarda kazanılan puanların sonraki haftalarda farkını göreceğiz. Bu takıma güveniyoruz, ligde daha iyi işler yapacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler