Trabzonspor geçen yıldan iyi olmak istiyor

 Erkekler Hentbol Süper Ligi takımlarından Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.Trabzon ekibinin 19 Mayıs Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenmanına 12 sporcu katıldı. Trabzonspor Erkek Hentbol Takımı Genel Menajeri Ömür Mehm

Trabzonspor geçen yıldan iyi olmak istiyor

 Erkekler Hentbol Süper Ligi takımlarından Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı idmanla sürdürdü.

Trabzon ekibinin 19 Mayıs Spor Salonu'nda gerçekleştirilen antrenmanına 12 sporcu katıldı. Trabzonspor Erkek Hentbol Takımı Genel Menajeri Ömür Mehmet Yazıcı,  yaptığı açıklamada, yeni sezona iyi başlamak istediklerini söyledi.

Çalışmalarını kısıtlı bir kadroyla sürdürdüklerini aktaran Yazıcı, "5 yeni oyuncumuz ve izinde olan sporcularımızın katılımıyla son yılların en geniş kadrosuyla lige hazırlanmış olacağız. Önceki sezondan sakat olan oyuncularımız da düzeldi. Bir pürüz çıkmadığı takdirde Pazartesi günü kadromuza 5 yeni transferimizi katmış olacağız. Böylece lige daha iddialı ve geniş bir kadroyla hazırlanmış olacağız" dedi.

Yazıcı, yeni sezona günde tek idman yaparak hazırlandıklarını belirterek, "Pazartesi günü itibarıyla çalışmalarımızı günde 2 idmana çıkaracağız. Bu sezon, önceki sezona oranla daha iyi işler çıkarmanın peşindeyiz. Lige iyi başlarsak avantaj elde etmiş olacağız. Hazırlıklarımızı bu bilinçle sürdürüyoruz. Sporcularımızın durumu oldukça iyi. Güç depoluyoruz. Tam kadromuzla bir araya geldiğimizde daha güçlü bir ekip olacağız" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler