Trabzonspor, galibiyet hedefliyor

Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde, evinde Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile karşılaşacak Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, ligde kazanamayacakları maç olmadığını söyledi.   Kaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor i

Trabzonspor, galibiyet hedefliyor
Erkekler Hentbol Süper Ligi'nde, evinde Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile karşılaşacak Trabzonspor'un antrenörü Ahmet Kaynak, ligde kazanamayacakları maç olmadığını söyledi.
 
Kaynak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile zor bir maça çıkacaklarını belirterek, "Rakibimiz önceki sezon ligi ikinci sırada tamamlamıştı. Bu sezona da iyi başlangıç yaptı. Çekişmeli bir maç olacak" dedi.
 
Evlerinde kazanmak istediklerini dile getiren Kaynak, "Seyircimizin önünde kaybetmek istemiyoruz. Maça iyi hazırlanıyoruz. Tek düşüncemiz kazanmak. Kazanmak içinde elimizden geleni yapacağız. Ligde kazanamayacağımız maç yok. Yeter ki azmimizi oyunumuza yansıtalım. Üstesinden gelemeyeceğimiz maç olmaz" ifadesini kullandı.
 
Kaynak, en büyük dezavantajlarının hazırlık müsabakası yapmamaları olduğuna işaret ederek, "Süreç içerisinde hatalarımızı en aza indirerek ve uyum sürecini hızlandırarak gidermeye başladık. Sakatlıklar olmadığı takdirde fazla sıkıntı yaşamayacağımıza inanıyorum" diye konuştu.
 
Taraftar desteğinin önemine dikkati çekerek, karşılaşmada takımlarını desteklemelerini isteyen Kaynak, "Müsabakanın seyir zevkinin yüksek, mücadele düzeyinin üst seviyelerde olmasını istiyoruz. Kazanmak için her şeyinizi ortaya koysanız da kaybedebilirsiniz. Önemli olan adil ve kaliteli bir müsabaka olması" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler