Trabzonspor Forması Nasıl Yapılır?

Trabzonspor yeni sezon formalarını bugün piyasaya sürdü. Sürdü sürmesine de taraftarlar tarafından ağır eleştiriler ve tepkiler geldi. Çünkü formalar hem sade hem de Ofspor'un geçen sezon formalarıydı. Taraftarların eleştirileri sözde de kalmadı. Hazırlad

Trabzonspor Forması Nasıl Yapılır?

Trabzonspor yeni sezon formalarını bugün piyasaya sürdü. Sürdü sürmesine de taraftarlar tarafından ağır eleştiriler ve tepkiler geldi. Çünkü formalar hem sade hem de Ofspor'un geçen sezon formalarıydı. Taraftarların eleştirileri sözde de kalmadı. Hazırladıkları görseller ile tepkilerini koymaya devam ettiler.

Özellikler sade renkteki formaların T-Shirte benzemesi üzerine aşağıdaki görseli hazırlayıp üzerine "Trabzonspor Forması nasıl yapılır?" yazdılar. Bu görsel sosyal medya hesaplarında paylaşım rekoru kırıyor. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler