Trabzonspor - Fenerbahçe gerilimini onlar bitirecekmiş!

Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında devam eden huzursuzluğu ortadan kaldırmak için sürpriz ve bir o kadar da komik bir öneri geldi. Sarı-lacivertli eski yıldızlarla, bordo-mavili formayı yıllarca terletmiş yıldızların Avni Aker'de bir dostluk maçı oynamas

Trabzonspor - Fenerbahçe gerilimini onlar bitirecekmiş!
Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında devam eden huzursuzluğu ortadan kaldırmak için sürpriz ve bir o kadar da komik bir öneri geldi.
 
Sarı-lacivertli eski yıldızlarla, bordo-mavili formayı yıllarca terletmiş yıldızların Avni Aker'de bir dostluk maçı oynaması gündeme geldi. Bu maçın oynanması için harekete geçilirken; şimdiye dek sarı-lacivertli cepheden Rıdvan Dilmen, Oğuz Çetin ve Aykut Kocaman gibi isimlerin Trabzon'a giderek Avni Aker'de sahaya çıkmaya evet dedikleri bildirildi.
 
Bilindiği gibi gerginliğin tavan yaptığı şike sürecinde özellikle Rıdvan Dilmen'in Fenerbahçe'den yana sergilediği tavır ve dönemin Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman'ın o sezon içerisinde yaptığı açıklamalar gerginliği en üst düzeye çıkarmıştı. Şimdi bu iki ismin Trabzon'a gelerek huzursuzluğu bitirmeye "Evet" demeleri bordo mavili taraftarlar tarafından samimiyetsiz ve komik olarak değerlendirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor