Trabzonspor eski teknik adamı transferin gözdesi

Trabzon futboluna uzun yıllar teknik adam olarak hizmet veren Mustafa Akçay’ın yeni kulübü belli olmak üzere.Trabzonspor’daki görevinden  istifa ettikten sonra sezon başında  Manisa temsilcisi Akhisar Belediyespor ile anlaşşan ve ilerleyen haftalarda bura

Trabzonspor eski teknik adamı transferin gözdesi

Trabzon futboluna uzun yıllar teknik adam olarak hizmet veren Mustafa Akçay’ın yeni kulübü belli olmak üzere.

Trabzonspor’daki görevinden  istifa ettikten sonra sezon başında  Manisa temsilcisi Akhisar Belediyespor ile anlaşşan ve ilerleyen haftalarda buradaki görevindenden istifa eden Mustafa Akçay'ın yeni sezonda yeni takımı belli oldu gibi.

Bu sezon Akhisar macerasının ardından dinlenme kararı alan ve gelen teklifleri red eden Akçay Süper ligin yeni takımı Osmanlıspor ile anlaşmak üzere.

Liglerin bitimine 1 hafta kala transfer hareketliliği Türkiye’de tavan yaparken Mustafa Akçay’ın birçok kulübün kıskacında olduğu belirtildi.

Deneyimli teknik adama ise en ciddi teklif Süper Lig’e merhaba diyen Osmanlıspor’dan geldi. Haber 61’e transferle ilgili önemli açıklamalar yapan Akçay, Osmanlıspor yöneticileri ile görüşmelerimiz oldu. Benim onlara verilmiş bir sözüm var. Benim prensiplerimde sözlerimin arkasında durmak var ve bana yakışan budur. Osmanlıspor yönetimi kendi aralarında konuyu görüşüyorlar ve son kararı Perşembe günü verecekler dedi.

Kariyeri için en uygun takımla çalışmak istediğini belirten Mustafa Akçay,Osmanlıspor yönetimi ile Perşembe günü yeniden bir araya geleceğiz eğer bu görüşmeden olumsuz bir sonuç çıkarsa bana gelen diğer teklifleri de değerlendirmeye alacağım dedi.

Tuncay LAKOT / Haber61

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor