Trabzonspor Erciyes'e şans tanımıyor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Kayseri Erciyesspor ile 8. randevusuna çıkacak. İki takım arasında yapılan 7 maçın 4'ünü Trabzonspor, 1'ini ise Kayseri Erciyesspor kazandı. İki karşılaşmada da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Tra

Trabzonspor Erciyes'e şans tanımıyor

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'de yarın sahasında Kayseri Erciyesspor ile 8. randevusuna çıkacak. İki takım arasında yapılan 7 maçın 4'ünü Trabzonspor, 1'ini ise Kayseri Erciyesspor kazandı. İki karşılaşmada da taraflar sahadan beraberlikle ayrıldı. Trabzonspor, 12 gol atarken, kalesinde 3 gol gördü.

Trabzonspor'un Paraguaylı yıldız oyuncusu Oscar Cardozo, gol krallığı yarışında iddialı. Ligde 11 golle Galatasaray'dan Burak Yılmaz, Bursaspor'dan Fernando ve Gekas ile zirveyi paylaşan Oscar Cardozo, Kayseri Erciyesspor maçında gol yada goller bulması halinde gol krallığı yarışında zirveye oturacak.

İŞTE MUHTEMEL 11!

Trabzonspor'un yarınki karşılaşmaya Hakan, Bosingwa, Aykut Demir, Mustafa Akbaş, Musa Nizam, Fatih Atik, Erkan Zengin, Özer Hurmacı, Soner Aydoğdu, Sefa Yılmaz, Cardozo şeklinde çıkması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor