Trabzonspor eğer Galatasaray'ı yenerse...

Halilhodzic’in takımdan ayrılması ve Yanal’ın göreve gelmesi ile birlikte tüm camia şampiyonluk yarışının asıl şimdi başlayacağını ifade etmeye başladıTrabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın takımın başına gelmesi ile birlikte kötü hava dağılırken,

Trabzonspor eğer Galatasaray'ı yenerse...

Halilhodzic’in takımdan ayrılması ve Yanal’ın göreve gelmesi ile birlikte tüm camia şampiyonluk yarışının asıl şimdi başlayacağını ifade etmeye başladı

Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın takımın başına gelmesi ile birlikte kötü hava dağılırken, artık camiada da şampiyonluk söylemleri dillendirilmeye başlandı. Sezon başında yaklaşık 100 Milyon TL’ye kurulan kaliteli kadroya rağmen, başarının yakalanmaması ise teknik direktör Vahid Halilhodzic’e bağlanmıştı.

Trabzonspor’da teknik direktör Ersun Yanal’ın takımın başına gelmesi ile birlikte, camiada şampiyonluk sesleri yükselmeye başlanırken, tüm camia tek bir ortak görüşte birleşti. Trabzonspor’un Galatasaray’ı yendiği takdirde şampiyonluğun en güçlü adaylarından bir tanesi olacağını seslendiren camia Ersun Yanal’a ise güvenlerinin tam olduğu yönde mesaj verdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor