Trabzonspor dördüncü oldu

 Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) desteğiyle Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen 'Lukoil Turkey Holiday Cup' 8- 15 Yaş Arası Uluslararası Dünya Futbol Turnuvası sona erdi. Starlight Otel futbol sahalarında gerçekleşen ve World Of S

Trabzonspor dördüncü oldu
 Uluslararası Futbol Federasyonları Birliği (FIFA) desteğiyle Antalya'nın Manavgat İlçesi'nde düzenlenen 'Lukoil Turkey Holiday Cup' 8- 15 Yaş Arası Uluslararası Dünya Futbol Turnuvası sona erdi.
 
Starlight Otel futbol sahalarında gerçekleşen ve World Of Sunrise, Game Agency Pro ile Travel 4 Sports işbirliğiyle düzenlenen turnuvaya, 7 ülkeden 40 takım ve 800 sporcu katıldı. Rusya'dan Lokomotiv Moskova, Chertanovo ve Zenith, Türkiye'den Galatasaray, Besiktaş, Trabzonspor, Göztepespor, Antalya Demirspor ile Almanya'dan Werder Bremen ve Özbekistan'tan Lokomotiv Taşkent, Bonyodkar gibi ünlü kulüplerin altyapı takımlarının mücadele ettiği turnuvada, U8-9, U10-11, U12, U13 ve U14-15 olmak üzere 5 kategoride karşılaşmalar oynandı. 
 
Turnuvada, U14-15 kategorisinde mücadele eden Galatasaray final maçında Lokomotiv Moskova'ya 3-0 yenilerek ikinci oldu. Beşiktaş da U13 finalinde 1-1 berabere kaldığı Chertanovo'ya penaltı atışlarında 5-4 yenilerek şampiyonluğu kıl payı kaçırdı. U10-11 kategorisinde ise Göztepespor finalde Werder Bremen'e 4-0 yenilerek turnuvayı ikinci tamamladı. Trabzonspor U14- 15 kategorisinde katıldığı turnuvayı dördüncü bitirdi. 
 
Turnuvada U14- 15 kategorisinde Lokomotiv Moskova birinci, Galatasaray ikinci, Lokomotiv Taşkent üçüncü olurken, U13'te Chertanova birinci, Beşiktaş ikinci, Bunyodkor üçüncülüğü elde etti. U12'de Lokomotiv Taşkent birinci, Lokomotiv Moskova ikinci, Moskovskaya Zastava üçüncü, U10-11'de Werder Bremen birinci, Göstepespor ikinci ve Bunyodkor üçüncü oldu. U8-9'da ise Bunyodkor birinci, Zenith ikinci ve Lokomotiv Taşkent üçüncü olarak turnuvayı tamamladı.
 
Final maçların ardından düzenlenen törenle dereceye giren takımlara kupa ve madalyaları verildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler