Trabzonspor dış dünyaya kendini kapattı

Trabzonspor kendi dünyasında çalışmayı sürdürüyor.Süper Ligde milli arayı fırsat olarak değerlendiren Trabzonspor hafta sonu oynanacak olan Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını basına ve taraftarına kapalı olarak yaptığı idmanlarla sürdürüyor.Teknik direkt

Trabzonspor dış dünyaya kendini kapattı

Trabzonspor kendi dünyasında çalışmayı sürdürüyor.

Süper Ligde milli arayı fırsat olarak değerlendiren Trabzonspor hafta sonu oynanacak olan Torku Konyaspor maçı hazırlıklarını basına ve taraftarına kapalı olarak yaptığı idmanlarla sürdürüyor.

Teknik direktör Ersun Yanal’ın takımın başına gelmesiyle idmanların birçoğu basına kapatılırken açık olan idmanlarında sadece ilk 20 dakikalık bölümü basına açılıyor.

Teknik Direktör Ersun Yanal’ın idmanları kapatması takımını 2 haftalık sürede geride kalan maçlara en iyi şekilde motive etmek uğraş gösteriyor şeklinde yorumlanırken bu uygulamanın ne zaman son bulacağı ise merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor