Trabzonspor çok duygusal davrandı!

Trabzonspor’da TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören’e destek verilmesinin ardından patlak veren kriz sonrası yaşananlar şaşırtamaya devam ediyor.Bordo mavili yöneticilerin Demirören tericihi kadar bu tercihi savunmak için seçtikleri sözler de camiayı ve ta

Trabzonspor çok duygusal  davrandı!

Trabzonspor’da TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören’e destek verilmesinin ardından patlak veren kriz sonrası yaşananlar şaşırtamaya devam ediyor.

Bordo mavili yöneticilerin Demirören tericihi kadar bu tercihi savunmak için seçtikleri sözler de camiayı ve taraftarları hayretler içerisinde bırakıyor.

Demirören’e destek olma karşılığında 20 Milyon TL’nin Trabzonspor’a aktarıldığı iddasının da ortada olduğu günlerde konunun birinci muhataplarından Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih açıklamalarda bulundu. TFF’nin avans olarak kulübe 20 milyon TL gönderdiğini söyleyerek bir nevi iddiaları doğrulayan  Üstünsalih  bu konunun çok abartılmaması gerektiğini söyledi. Bu sözler camiada Trabzonspor yönetiminin 20 Milyon TL’ye davasını sattı söylemlerini arttırarak devam ettirdi.

Üstünsalih’in bu açıklamalarının ardından bir açıklama da Yönetim Kurulu üyesi Onur İncehasan’dan geldi. "Duygusal düşünerek hareket edemezdik. İçimize sinmese de mantık böyle hareket etmemizi gerektiriyordu" diyen İncehasan da sözleriyle  akıl almaz iddiaların doğruyu gösterdiğini işaret etti.

Öte yandan  Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih’in yönetimin hamlesini savunurken borçla ilgili sarfettiği sözler de ilginç bulundu. Üstünsalih borcun oldukça büyük olduğunu  kabul ederken “Trabzonspor'da geçen sezon başında çok hesapsızca harcamalar yapıldı. O dönemdeki kişilere bakacaksın. Bir arkadaşa haddinden fazla yetki verildi.” Diyerek isim vermeden suçu o dönem transferlerle ilgilenen eski CEO Burak Gürdal’ın üzerine atması dikkatlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler