Trabzonspor aynı tas aynı hamam!

Süper Lig’de üst sıraların uzağında kalan Trabzonspor, Akhisar deplasmanında 2-1 mağlup oldu   MAÇ MERKEZİ İÇİN TIKLAYIN   Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı.. Manisa 19 Mayıs Stadı'nda o

Trabzonspor aynı tas aynı hamam!
Süper Lig’de üst sıraların uzağında kalan Trabzonspor, Akhisar deplasmanında 2-1 mağlup oldu
 
 
Spor Toto Süper Lig'de 20. hafta mücadelesinde Akhisar Belediyespor ile Trabzonspor kozlarını paylaştı..

Manisa 19 Mayıs Stadı'nda oynanan Turkcell Haftanın Maçı'nda kazanan 2-1'lik skorla Akhisar oldu ve 5 hafta sonra ligde galip geldi.

Akhisar'da savunmanın önemli ismi Douglao, 8. dakikada maçın açılış golünü atarken; Trabzonspor'da Muhammet Demir bu gole 14. dakikada cevap verdi. 80. dakikada Rodallega penaltıdan skoru belirledi...

Öte yandan Trabzonspor'da Douglas, 87. dakikada gördüğü kırmızı kartın ardından takımını 10 kişi bıraktı. Alınan bu sonucun ardından Akhisar puanını 33 yaparken, Trabzonspor 24 puanda kaldı.

Ligin bir sonraki haftasında Akhisar deplasmanda Gaziantepspor ile karşılaşacak. Trabzonspor sahasında Kayserispor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler