"Trabzonspor Avrupa'nın sayılı takımlarından olacak"

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Rusya'nın Rostov takımını 2-0 yenerek avantajlı bir sonuç elde eden Trabzonspor'da, kulüp başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Yakup Aslan, teknik direktör Vahid Halilhodziç'in Trabzonspor için bir şans o

"Trabzonspor Avrupa'nın sayılı takımlarından olacak"

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında sahasında Rusya'nın Rostov takımını 2-0 yenerek avantajlı bir sonuç elde eden Trabzonspor'da, kulüp başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Yakup Aslan, teknik direktör Vahid Halilhodziç'in Trabzonspor için bir şans olduğunu belirterek, "Umarım bu motivasyonu, hevesi devam eder. Bu hevesini bozmazlar. '3-5 ay sonra takım hazır olur' derken mükemmel bir takımdan bahsediyor. Avrupa'nın sayılı takımlarından biri olacağız" dedi.

Aslan, yaptığı açıklamada, Rostov karşısında ilk maçta avantajlı bir skor elde ettiklerini söyledi. Tura yakın taraf olduklarını ancak futbolda hiçbir şeyin garanti olmadığını belirten Aslan, "Futbol sürprizler oyunudur, bu nedenle ciddiyeti elden bırakmayacağız" ifadesini kullandı.

Teknik direktör Vahid Halilhodziç'in işi sıkı tuttuğunu dile getiren Aslan, "Futbolda gevşekliğe, rehavete asla yer yoktur. Hocamız, felsefesini bunların üzerine kurmuş. Ciddiyeti hiç elden bırakmıyor. Vahid hoca, Trabzonspor için bir şans. Umarım bu motivasyonu, hevesi devam eder. Bu hevesini bozmazlar. '3-5 ay sonra takım hazır olur' derken mükemmel bir takımdan bahsediyor. Avrupa'nın sayılı takımlarından biri olacağız. Hocamız, Avrupa'da her takıma kafa tutacak bir takımdan bahsediyor. Sadece ligi düşünmüyor" diye konuştu.

Yeni bir takım oluşturduklarına dikkati çeken Aslan, "Dünkü karşılaşmayı yüzde 50 kapasiteyle oynadık. Takım henüz oturmadı" dedi.

Rostov maçında tüm oyuncularının iyi mücadele ettiğini belirten Aslan, "İlerleyen dönemde çok daha iyi bir Trabzonspor olacak. Rostov'u geçmemiz halinde gruplar aşamasında daha oturmuş, hazır bir bir takımımız olacak. Önümüz daha açık olacak" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor