Trabzonspor Avni Aker'i onlara dar etti!

Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor, UEFA Avrupa Lig L Grubu'nda perşembe akşamı sahasında oynayacağı Legia Varşova maçıyla hem taraftarlarını mutlu etmeyi, hem de lig maçları öncesi moralini artırmayı amaçlıyor.BAŞARILI İSTATİSTİKLegia Varşov

Trabzonspor Avni Aker'i onlara dar etti!

Ligde henüz galibiyetle tanışamayan Trabzonspor, UEFA Avrupa Lig L Grubu'nda perşembe akşamı sahasında oynayacağı Legia Varşova maçıyla hem taraftarlarını mutlu etmeyi, hem de lig maçları öncesi moralini artırmayı amaçlıyor.

BAŞARILI İSTATİSTİK

Legia Varşova maçıyla Avrupa'da 116’ıncı maçına çıkacak olan bordo mavililer, geride kalan 115 maçta 45 galibiyet, 40 mağlubiyet ve 30 beraberlik alarak başarılı bir istatistik ortaya koydu. Trabzonspor, Avni Aker’de oynadığı müsabakalarda Avrupa takımlarına kolay geçit vermedi.

ÜNLÜ TAKIMLARLA OYNADI

Tarihinde Avrupa’da bir çok başarılı sonuca imza atan Trabzonspor, sahasında oynadığı son 15 Avrupa Kupası maçında 5 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. 2010–2011 sezonunda Liverpool’a 2–1, 2011–2012 sezonunda PSV Eindhoven’a 2–1, 2013–2014 sezonunda da Juventus’a 2–0 mağlup olan bordo mavili takım, Avni Aker’de Benfica, CSKA Moskova, İnter, Lille, Lazio gibi Avrupa’nın önde gelen takımlarına boyun eğmedi. Trabzonspor, söz konusu 15 maçın sadece 4’ünde gol atamadı.

SON 15 MAÇI

Bordo mavili ekibin sahasındaki son 15 Avrupa Kupası maçı maçları ve aldığı sonuçlar  şöyle:

"Trabzonspor–Rostov (2-0), Trabzonspor–Juventus (0-2), Trabzonspor–Limassol (4-2), Trabzonspor–Legia Varşova (2-0), Trabzonspor–Lazio (3-3), Trabzonspor–Kukesi (3-1), Trabzonspor–Dinamo Minsk (0-0), Trabzonspor–Derry City (4-2), Trabzonspor–Videoton (0-0), Trabzonspor–PSV Eindhoven (1-2), Trabzonspor–İnter (1-1), Trabzonspor–CSKA Moskova (0-0), Trabzonspor–Lille (1-1), Trabzonspor–Benfica (1-1), Trabzonspor–Liverpool (1-2)"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler