Trabzonspor avantajı kapmak istiyor

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın sahasında Rusya'nın Rostov takımını konuk edecek Trabzonspor, rövanş maçı için avantajlı skor almaya çalışacak.Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i dördüncü bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turundan itibaren katı

Trabzonspor avantajı kapmak istiyor

UEFA Avrupa Ligi play-off turunda yarın sahasında Rusya'nın Rostov takımını konuk edecek Trabzonspor, rövanş maçı için avantajlı skor almaya çalışacak.

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig'i dördüncü bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne play-off turundan itibaren katılmaya hak kazanan bordo-mavili ekip, deplasmandaki maç öncesi avantaj sağlayacak bir skor almak için mücadele edecek. 

Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşma 21.00'de başlayacak.

Litvanyalı hakem yönetecek

İki takım arasındaki karşılaşmayı Litvanyalı hakem Gediminas Mazeika yönetecek.

Vytautas Simkus ve Saulius Dirda'nın yardımcı hakem olarak görev alacağı müsabakanın dördüncü hakemi ise Sergejus Slyva olacak.

Sezonun ilk resmi maçı

Trabzonspor, yarınki Rostov maçıyla sezonu resmen açmış olacak.

Avusturya kampında ve Trabzon'da hazırlık maçları oynayan Karadeniz ekibi, sezonun ilk resmi maçını Hüseyin Avni Aker Stadı'nda taraftarı önünde yapacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor