Trabzonspor Akhisar 6 gün arayla...

Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de yarın Manisa'da yapacakları maçla 8'inci kez karşı karşıya gelecek.    İki takım arasında geride kalan 7 maçtan 3'ünü Akhisar Belediyespor, 2'sini Trabzonspor kazandı, 2 maçta ise taraflar sahad

Trabzonspor Akhisar 6 gün arayla...
Trabzonspor ile Akhisar Belediyespor, Spor Toto Süper Lig'de yarın Manisa'da yapacakları maçla 8'inci kez karşı karşıya gelecek. 
 
İki takım arasında geride kalan 7 maçtan 3'ünü Akhisar Belediyespor, 2'sini Trabzonspor kazandı, 2 maçta ise taraflar sahadan eşitlikle ayrıldı. 
 
Akhisar Belediyespor'un Süper Lig'de ilk kez mücadele ettiği 2012-2013 sezonunda Trabzonspor, rakibini sahasında 3-1 yenerken, deplasmanda 1-0 mağlup oldu. 2013-2014 sezonunda Akhisar Belediyespor sahasında 3-0, deplasmanda da 4-2 galip gelerek rakibine üstünlük sağladı. Geçen sezon Manisa'da oynanan ilk maç 1-1 sonuçlanırken, bordo-mavililer sahasında 2-0 kazandı.
 
Bu sezon ligin ilk yarısında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanan karşılaşma ise 2-2 beraberlikle sonuçlandı. 
 
Söz konusu karşılaşmalarda Akhisar Belediyespor 12, Trabzonspor 10 gol kaydetti. 
 
TRABZONSPOR'UN DEPLASMAN GALİBİYETİ YOK
 
Trabzonspor, Akhisar Belediyespor ile deplasmanda 3 kez karşılaşırken galip gelemedi. 
Deplasmanda oynanan maçlarda yeşil-siyahlı takım 2 kez üstünlük sağlarken, bir maç ise beraberlikle tamamlandı. 
Bordo-mavililer, deplasman maçlarında sadece 1 gol atarken kalesinde 5 gol gördü. 
 
6 GÜN ARAYLA İKİNCİ MAÇ
 
Trabzonspor, 6 gün arayla Akhisar Belediyespor ile 2'nci karşılaşmasını oynayacak. 
 
Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda 1 Şubat'ta yapılan maçta sahasında 1-0 mağlup olarak elenen bordo-mavililer, rakibiyle bu kez lig sınavına çıkacak. 
 
Karadeniz ekibi, bu sezon ligin ilk yarısında 2-2 berabere kaldığı Akhisar Belediyespor karşısında 3'üncü maçında da ilk galibiyetini arayacak. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor