Trabzonspor adım adım kongreye gidiyor

İlk olarak Haber61.net'in gündeme getirdiği Yargıtay’a karar düzeltme talebi ile gidecek dosya bu gün gönderildi.Trabzonspor Yönetim Kurulu  görev süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin genel kurul kararını iptal eden yerel mahkeme kararını Yargıtay'ın

Trabzonspor adım adım kongreye gidiyor

İlk olarak Haber61.net'in gündeme getirdiği Yargıtay’a karar düzeltme talebi ile gidecek dosya bu gün gönderildi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu  görev süresinin 2 yıl daha uzatılmasına ilişkin genel kurul kararını iptal eden yerel mahkeme kararını Yargıtay'ın onaması üzerine Yargıtay'a karar düzeltme talebini  Trabzon yerine Tekirdağ’dan yaparak vakit kazanmaya çalışırken davacı Ali Sait Yılmaz’ın avukatı Murat Başman ve davacı Recep Bakırtaş’ın avukatı Eda Lermi konunun takipçisi olmayı sürdürüyor.

Yargıtay  Yerel mahkemenin verdiği kongrenin yenilenme  kararını onarken Trabzon yönetim de Karar düzeltme hakkı  için Tekirdağ’dan başvuru yaptı. Tekirdağ ‘da  Evrakları Yargıtay’a gönderecek görevlinin hastalanması da (!) evrakların  Yargıtay’a gitmesini geciktirdi.

 Dosyanın Şarköy Postanesinden Trabzon’a gönderilmesinin ardından dosyayı Trabzon'da bizzat Av. Eda Lermi teslim aldı.

Davacı Recep Bakırtaş’ın avukatı Eda Lermi Tekirdağ adliyesinden Yargıtay’a gitmesi gereken Yönetimin karar Düzeltme talebini içeren Dosyayı aldı.

 Avukat Lermi tüm evrakları teslim alarak kontrol etmesinin ardından dosya bugün Yargıtay’a gönderildi.

Haber 61 / Tuncay LAKOT

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor