Trabzonspolu forvetten vazgeçtiler!

GÖZTEPE, uzun süredir peşinden koştuğu Trabzonsporlu forvet Gökhan Karadeniz ve Medicana Sivassporlu sol kanat oyuncusu Musa Sinan'ın transferinden vazgeçti.  Gökhan'ı kiralamak isteyen yönetim, sadece futbolcunun yıllık 350 bin Euro istediğini belirterek

Trabzonspolu forvetten vazgeçtiler!

GÖZTEPE, uzun süredir peşinden koştuğu Trabzonsporlu forvet Gökhan Karadeniz ve Medicana Sivassporlu sol kanat oyuncusu Musa Sinan'ın transferinden vazgeçti. 

 
Gökhan'ı kiralamak isteyen yönetim, sadece futbolcunun yıllık 350 bin Euro istediğini belirterek görüşmeleri dondurdu. Musa Sinan'ın ise Süper Lig'de oynamak istediği ve bu nedenle transferinin gerçekleşmediği bildirildi.
 
Sportif CEO Barış Güçlü iki futbolcu için yaşanan transfer sürecinin olumsuz bittiğini belirterek, "İki oyuncu da takımımıza güç katacak isimler ancak kulübün bütçesini de düşünmek lazım. Artık alternatif isimlere yöneldik. Camiamızı tatmin edecek oyuncuları Göztepeli yapacağız" dedi.
 
Öte yandan yeni sezon hazırlıklarını Erzurum'da sürdüren sarı kırmızılılarda yabancı golcü arayışları da sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler