Trabzonspor’da herkes gidiyor o kalıyor

Transfer döneminin ilk etabının sona ermesine 3 gün kala Trabzonspor hem bir forvet transferi daha yaparak transferin ilk dönemini kapatmak istiyor hem de kendilerine kulüp bul talimatı verdiği oyuncularla yollarını ayırmak istiyor. Bordo-Mavililerin büyü

Trabzonspor’da herkes gidiyor o kalıyor

Transfer döneminin ilk etabının sona ermesine 3 gün kala Trabzonspor hem bir forvet transferi daha yaparak transferin ilk dönemini kapatmak istiyor hem de kendilerine kulüp bul talimatı verdiği oyuncularla yollarını ayırmak istiyor.

Bordo-Mavililerin büyük umutlarla Gençlerbirliği takımından transfer edilen Soner Aydoğdu takımda kalıyor. Yaptığı transfer görüşmelerinden istediği parayı alamayan orta saha oyuncusu devre arasına kadar takımda kalma kararı aldı.

Haber 61 Spor Servisine açıklamalarda bulunan Soner Aydoğdu’nun menejeri Haluk Canatar önemli açıklamalarda bulundu.

Canatar yaptığı açıklamada, oyuncumla toplantılar yaptık. Birkaç kulüpten teklif aldık ama bu fiyatlara oyuncumu o takımlara göndermek doğru olmazdı. Şimdilik Soner ile aldığımız karar devre arasına kadar Trabzonspor’da kalmak, Soner 1461 Trabzon’da oynamayı kabul ederse orada oynayacak aksi halde devre arasına kadar kendi idmanlarına devam edip devre arasında takımdan ayrılmayı planlıyoruz dedi.

Haber : Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor