Trabzonlu yazar sevenleri ile

Serkan Türk’ün kavgayı sürdürmektense susup oturmayı tercih edenlerin, kafasının içinde gürültülü bir dünya taşımasına rağmen gerektiğinde söyleyecek hazır bir cümle bulamayanların dünyasını anlattığı öyküleri üzerinden yazma süreci ve deneyimlerini payla

Trabzonlu yazar sevenleri ile
Serkan Türk’ün kavgayı sürdürmektense susup oturmayı tercih edenlerin, kafasının içinde gürültülü bir dünya taşımasına rağmen gerektiğinde söyleyecek hazır bir cümle bulamayanların dünyasını anlattığı öyküleri üzerinden yazma süreci ve deneyimlerini paylaşacağı söyleşi ve imza günü Trabzon'da 11 Nisan Cumartesi 17:00-19:00 saatleri arasında Ruhi Türkyılmaz Sanatevi'nde gerçekleştirilecek. Program sonunda yazar kitaplarını dostları ve okurlar için imzalayacak.
 
Ruhi Türkyılmaz Sanatevi'nde geçtiğimiz yazdan beri Suluhan 2.Kat Trabzon'da kültür sanat etkinlikleri gerçekleştiriliyor.
 
“Bak Önümüzde Yeni Bir Mevsim” adlı kitabı Kasım ayında yayımlanan yazarın öykü serüveni, gösterişten uzak ve emin adımlarla sürüyor bu kitabında da. Okuyucusunu yormayan, dildeki sadeliği düş gücüyle birleştiğinde ortaya çarpıcı, özgün bir Türkçe’yle kalem alınmış öyküler koyan bir kitap çıkarmış yazar. On iki öyküden oluşan kitabın büyük bölümü Almanya’nın farklı kentlerinde yazılmış. Bak Önümüzde Yeni Bir Mevsim, insanoğlunun yaşadığı hayattan kesintiler ile karşımıza çıkıyor. “İnsan birinin ayak sesine muhtaç olur mu? Ayak sesine muhtacım.” Diyor yazarımız bu kitabında. 2012 yılında yayımlanan Tanrı’nın Yalnız Kırları adlı öykü kitabı Notos okurları anketinde yılın dikkat çeken kitaplarından biri seçilmişti. Hitler ve Yoldaki Üç Kişi, Hadi Öldür Şunu Aslanım, Wansee’nin Mavi Suları, Ailenizden Biri Beklenmedik Bir Anda, Kalbim Oyuncak Bir Gemi Senin Sularında, Krampon Kazası gibi öykülerin bulunduğu kitabı ile Serkan Türk öykücülüğün usul usul yükselen sesi. 2014’ün dikkat çeken kitapları arasında şimdiden kendine yer bulan Bak Önümüzde Yeni Bir Mevsim okurun zihninden devam eden öykülerden oluşuyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler