Trabzonlu vekilden Can Dündar yorumu

Trabzonlu vekilden ince Can Dündar göndermesi Haber61/Haber Servisi Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, sosyal medya hesabından Can Dünar’ın tutuklanmasıyla ilgili şu yorumu yaptı; Bir hukukçu olarak daima özgürlüklerden yanayım. Ama gazetec

Trabzonlu vekilden Can Dündar yorumu

Trabzonlu vekilden ince Can Dündar göndermesi

Haber61/Haber Servisi

Ak Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu, sosyal medya hesabından Can Dünar’ın tutuklanmasıyla ilgili şu yorumu yaptı; Bir hukukçu olarak daima özgürlüklerden yanayım. Ama gazetecilik adı altında MIT'e, devlete kumpas, basın özgürlüğü olarak kabul edilemez.

. Kavramları tersyüz etmekle haklı çıkılamaz.Basın özgürlüğü sınırsız değildir.Ülke menfaatleri söz konusu olduğunda basın sınırını bilmelidir

. Basın özgürlüğü tamam da kendi devletinin istihbarat örgütünü ifşa etmeyi gazetecilik sananlar basın özgürlüğünün arkasına sığınamaz..

ayses.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler