Trabzonlu şarkıcıya hapis şoku!

İkiz kardeşi Öykü ile söylediği ’Evlerinin Önü Boyalı Direk’ şarkısı ile ünlenen Trabzonlu ikiz Trabzonlu Berk Gürman, boşandığı eşinin nafakasını ikinci kez ödemeyince hapis cezası ile karşı karşıya kaldı.   2 yıl önce eşinden boşanan Berk Gürman, eski e

Trabzonlu şarkıcıya hapis şoku!
İkiz kardeşi Öykü ile söylediği ’Evlerinin Önü Boyalı Direk’ şarkısı ile ünlenen Trabzonlu ikiz Trabzonlu Berk Gürman, boşandığı eşinin nafakasını ikinci kez ödemeyince hapis cezası ile karşı karşıya kaldı.
 
2 yıl önce eşinden boşanan Berk Gürman, eski eşi Melek Zübeyde Türkoğlu'na ödemesi gereken aylık 1200 TL nafakayı 2. kez ödemeyince , İzmir 9. İcra Mahkemesi tarafından 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.
 
Melek Zübeyde Türkoğlu’nun avukatı Tülin Alsancak, müvekkiline bağlanan nafakayı ödemediği iddiasıyla paranın tahsili için Berk Gürman’a dava açtı. İzmir 9’uncu İcra Mahkemesi’ndeki davanın duruşmasına Melek Zübeyde Türkoğlu’nun avukatı Tülin Alsancak katılırken, başka gelen olmadı. Hakim, Berk Gürman’ı, nafaka hükmüne uymadığı gerekçesiyle 3 ay hapis cezasına çarptırdı. Berk Gürman temyiz etmeyince, karar kesinleşti. İzmir 24. İcra Müdürlüğü de mahkemenin kararının infazına geçti. 
 
Berk Gürman daha önce de hakkında açılan davada İstanbul 8’inci İcra Mahkemesi tarafından 1-3 ay hapis cezasına çarptırılmıştı.
 
Avukat Tülin Alsancak, boşanma davası sonuçlanana kadar mahkemenin müvekkiline ödenmesine karar verdiği aylık 750 Lira önlem nafakası parasını da davalı Berk Gürman’ın bugüne kadarda hiç ödemediğini, 70 bin lira nafaka, yasal faizleri hariç 130 bin lira da maddi ve manevi tazminat alacaklarının olduğunu söyledi. Alsancak, Berk Gürman’ın parayı ödememesi halinde cezaevine gireceğini de belirtti. Gürman’ın, parayı ödemesi halinde ise cezanın infazı durdurulacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam