Trabzonlu Mimarlar iftarda buluştu

 Mimarlar Odası Trabzon Şubesi’nin Cephanelik Restoran’da düzenlediği iftar programında mimarlar, aileleriyle birlikte iftar programında bir araya geldi.Gecede konuşma yapan Mimarlar Odası Trabzon Şubesi Başkanı Sayım Adanur, Gazze’deki zulme dikkat çeker

Trabzonlu Mimarlar iftarda buluştu

 Mimarlar Odası Trabzon Şubesi’nin Cephanelik Restoran’da düzenlediği iftar programında mimarlar, aileleriyle birlikte iftar programında bir araya geldi.

Gecede konuşma yapan Mimarlar Odası Trabzon Şubesi Başkanı Sayım Adanur, Gazze’deki zulme dikkat çekerek, “Kültürel mirasımızın en kıymetli hazinesini oluşturan yüce İslam dininin bu mübarek gecesinde sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Ne mutlu bize ki özgür bağımsız huzur içinde yaşamakta olduğumuz bu vatanda ağız tadıyla alın terimizle kazandığımız lokmamızı bölüşebiliyoruz.

Her şeyden önce bizlere bu vatanı emanet etmiş olan ecdadımızı şükran ve rahmetle anıyoruz. Ana kuzusu evlatların can verdiği Gazze’deki saldırıları lanetliyor bir an önce kalıcı barışın sağlanmasını diliyoruz” dedi. Ardından oda faaliyetleri hakkında da kısa bir konuşma yapan Başkan Adanur davetlilerle tek tek ilgilenerek katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Başkan Adanur’un konuşmasının ardından odaya üye olan mimarların fotoğrafları sinevizyonla izletildi. Bazı mimarların gençlik fotoğraflarıyla yeni fotoğrafları gösterilmesi büyük beğeni toplarken, slaytta Başkan Adanur’un fotoğrafı göründüğünde ise davetliler alkış tuttu. Programa katılanlar, gerçekleştirilen iftar programından mutlu ayrıldıklarını belirterek Başkan Adanur’a teşekkür ettiler..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem