Trabzonlu Messi nerede?

Trabzonspor'da geleceğin yıldızı olarak gösterilen Oğuzhan Acar, bu sezon 1461 Trabzon'da forma giyerek tecrübe kazanacak. Trabzonlu Messi diye anılan genç oyuncu " Bu sezon 1461 Trabzon'da kiralık olarak forma giyeceğim. Hem kendim hem takım için başarıl

Trabzonlu Messi nerede?

Trabzonspor'da geleceğin yıldızı olarak gösterilen Oğuzhan Acar, bu sezon 1461 Trabzon'da forma giyerek tecrübe kazanacak.

Trabzonlu Messi diye anılan genç oyuncu " Bu sezon 1461 Trabzon'da kiralık olarak forma giyeceğim. Hem kendim hem takım için başarılı bir sezon olmasını umut ediyorum" dedi.

Trabzonspor'da geçtiğimiz sezon 5 yıllık sözleşme imzalayan Oğuzhan'ın yetenekleri Barcelona'nın dünyaca ünlü yıldızı Messi'ye benzetiliyor. Oğuzhan daha önce forma giydiği 17 yaş altı takımında 29 maçta 23 gol 40 asist yaptı. Geçen sezon sakatlıkları nedeniyle fazla riske edilmeyen genç oyuncunun bu yıl kendini göstermesi bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor