Trabzonlu futbolcularda yönetici mağduru

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta son haftada deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan ve 3. lige düşen Kartalspor'da takımı otobüse almayan yönetim, oyuncuların ve teknik heyetin uçak biletlerini de iptal ettirdi.  Dönüş parası olmayan futbolc

Trabzonlu futbolcularda yönetici mağduru

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta son haftada deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile 1-1 berabere kalan ve 3. lige düşen Kartalspor'da takımı otobüse almayan yönetim, oyuncuların ve teknik heyetin uçak biletlerini de iptal ettirdi.

 Dönüş parası olmayan futbolcular havaalanı mescidinde sabahladı...  Tarsus İdmanyurdu Asbaşkanı Fatih Yıldırım,  Tarsus Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle Kartalspor ekibini sabah Adana Havalimanı'na uğurladı.

Havalimanında kendilerini desteklemeye gelen taraftarlar ile karşılaşan oyuncular, burada da kısa bir süre tartışma yaşadı. Bunun üzerine havalimanına polis ekipleri sevk edildi. Polisin araya girmesiyle, taraftarlar ve futbolcular sakinleştirildi. Daha sonra Kartalspor ekibi saat 00.10'da kalkan İstanbul uçağıyla Adana'dan ayrıldı.

Kartalspor’da bir dönemde Trabzonspor’da görev yapmış olan  Kaleci Antrenörü Kenan Sivrikaya  futbolcular Abdullah Karmil, Savaş Yıldızhan, Zeki Ayvaz ve ,Semih Kaya ‘de yar alıyor

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor