Trabzonlu eski vekil CHP'den istifa etti!

Trabzonlu eski CHP'li milletvekili Faik Tunay sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak partiden istifa ettiğini duyurdu. Tunay yaptığı açıklamada; "Bazen olur mu diye umut etmek, mücadele etmek anlamsız... Alternatif olmaktan uzak, iktidar kelimesini

Trabzonlu eski vekil CHP'den istifa etti!

Trabzonlu eski CHP'li milletvekili Faik Tunay sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak partiden istifa ettiğini duyurdu.

Tunay yaptığı açıklamada;

"Bazen olur mu diye umut etmek, mücadele etmek anlamsız... Alternatif olmaktan uzak, iktidar kelimesini konuşmanın bile hayal olduğu bir yapı maalesef. Sayfalar dolusu yazmaya da gerek yok, milletimiz herşeye şahit ve görüyor zaten. Buraya kadar"
 
"CHP varsa herkes için vardır" söyleminin artık geçerliliğinin olmadığını söyleyen Tunay, "Sadece belli kesimlere ulaşmanın bir amaç olduğunu gördüğüm ve artık bir faydamın olmayacağına inandığım için partiden istifa ediyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset