Trabzonlu Çift Hakkari’de Evlendi

Hakkari'nin Durankaya beldesinde Trabzonlu çiftin nikahını Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin kıydı. Yaklaşık iki yıldır Hakkari'nin Durankaya beldesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde imamlık yapan Trabzonlu Osman Çukur ile Trabzonlu Semra Kazancı nın nikah

Trabzonlu Çift Hakkari’de Evlendi

Hakkari'nin Durankaya beldesinde Trabzonlu çiftin nikahını Durankaya Belediye Başkanı Fatih Keskin kıydı.

Yaklaşık iki yıldır Hakkari'nin Durankaya beldesi Bağlarbaşı Mahallesi'nde imamlık yapan Trabzonlu Osman Çukur ile Trabzonlu Semra Kazancı nın nikah için Durankaya Belediyesi'ne başvurdu. Çiftin nikahını Durankaya'nın bağımsız Belediye Başkanı Fatih Keskin kıyarken, nikah şahitliğini ise Başkan Keskin'in oğlu Bedirhan Keskin ile Mahalle Muhtarı Mehmet Yaşar yaptı. Belediye Başkanlığı'nda yapılan nikah töreninde konuşan Başkan Keskin, "Bu ülke hepimizin. Hakkari de bizim, Trabzon da. Türkiye'de yaşayan bütün milletlerin ve bütün inanç gruplarının birbirine et ve tırnak gibi yakın olduklarını ve hiçbir zaman hiçbir gücün bu durumu olumsuz yönde değiştiremeyeceğini her zaman dile getirdik. Bugüne bakıp yorum yapmamak lazım. İnsanlarımız bugünlerden çok daha kötü, sıkıntılı ve de acı günler görmüştür. Ama bütün engelleri birlikte yaşanmışlığın ve birlikte yapılmış olan mücadelelerin hatırına aşmış ve de aşacaktır. Bölge ve konum itibarıyla söylediğimiz sözler ve de yaptığımız yorumlar içimizde barındırdığımız barış ve huzur çığlıkları çok fazla gündem oluşturması da, Hakkari Durankaya'da bugün yaşamış olduğumuz bu anımızın bütün insanlarımıza örnek olması gerektiği kanaatindeyim. Bu örnek Türkiye'nin doğusunun ve batısının, kuzeyinin ve güneyinin nasıl bir bağla bağlı olduğunu gösteriyor. Beldemizde ikamet eden Bağlarbaşı Camimizin imamı ve de nişanlısının mutlu günlerine ortak olduk. Trabzonlu olan iki kardeşimizin belediyemize müracaatı sonucunda nikahlarını Durankaya beldesinde kıydık. Cenab-ı Allah bir yastıkta kocatsın, mutlu ve mesut olsunlar inşallah" dedi.

Mutlulukları gözlerinden okunan Trabzonlu çift ise, Hakkari insanının misafirperver olduğunu her halükarda dile getirdiklerini belirterek, Başkan Keskin ve beraberindekilere bu mutlu günde yanlarında oldukları için teşekkür ettiler.

Trabzonlu Çift Hakkari’de Evlendi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler