Trabzonlu Başkan TS yönetimini oradan vurdu

Sezon başında ve devre arasında yaptığı transferlerin fazlalığı ile dikkat çeken Trabzonspor Yönetimi'nin bu transferleri hangi bütçe ile yaptığı merak edilirken Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yaptığı açıklama ile bazı para kaynaklarını açıklamıştı.Başkan H

Trabzonlu Başkan TS yönetimini oradan vurdu

Sezon başında ve devre arasında yaptığı transferlerin fazlalığı ile dikkat çeken Trabzonspor Yönetimi'nin bu transferleri hangi bütçe ile yaptığı merak edilirken Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu yaptığı açıklama ile bazı para kaynaklarını açıklamıştı.

Başkan Hacıosmanoğlu'nun açıkladığı isimler arasında Trabzonlu ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu ve Yaşar Kaptan Çebi'de yer alıyordu. Bu gelişmenin ardından yapılacak olan Tolgay transferinden vaz geçilmesi ve Tolgay'ın Beşiktaş ile anlaşmasının ardından Beşiktaş Kulübü ile Trabzonspor kulübü yöneticilerinden yapılan açıklamalar ile ortam gerildi.

Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu yaptığı bir açıklamada Trabzosnpor'dan Beşiktaş'a giden oyuncularla ilgili kendilerine kolaylıklar sağladıklarını ifade etti. Beşiktaş'ın Trabzonlu Yöneticisi Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklama ile Trabzonspor'u bu noktadan vurdu.

YAPILAN İYİLİĞİN KARŞILIĞI VERİLDİ

Beşiktaş Kulübünün Asbaşkanı Trabzonlu Ahmet Nur Çebi yaptığı açıklamada "Fotoğraflarla anlaşma yapıldığı Almanya’dan ilan edilen bir transfer görüşmesinin olumsuz sonuçlanması, Trabzonspor’u idare edenleri mutsuz etmiş olabilir. Bu sebeple, hakikatle bağdaşmayan bazı söylemleri ve bir suçlu ya da hedef gösterme çabalarını anlayışla karşılıyorum. Ancak dikkatimi çeken iki yanlışı düzeltmek mecburiyetindeyim. Takım kaptanımız Tolga Zengin’in transferinde Trabzonspor Kulübü yöneticilerinin görüşmeleri zorlaştırmayarak jest yaptığı doğrudur. Fakat gösterilen bu iyi niyetin karşılığı Sayın Yaşar Kaptan Çebi tarafından zaman zaman Trabzonspor’a yapılan desteklerle fazlasıyla verilmiştir. Haliyle kimsenin kimseye borçlu olmadığının bilinmesinde fayda bulunmaktadır" ifadelerini kullandı.

NELERİ VARSA HAVALE EDECEĞİM

Ahmet Nur Çebi'nin kendisi için söylediklerini hakkında konuşan Trabzonspor Başkanı "Yöneticiler konuşurken dikkatli konuşacaklar. Ahmet Nur Çebi bana söylediğinin aramızda kalmadığı için ben bunu söyledim. Biz 5-6 aydır bu çocukla görüşüyoruz. 'Başkanım ben bu transferin olmaması için elimden geleni yapacağım. Ben hiç transferlere bakmıyorum arkadaşlarımız bakıyor. Ama yönetime transferden vazgeçmek için elimden geleni yapacağım. Aramızda kalsın' dedi. Bana bu sözleri söylemedim diyen namussuzdur. Ama bunların hepsi, insanların söylediği yanlış sözlerden kaynaklanıyor. Ben Beşiktaş'la niye görüştün demem. 'Başkanım anladım siz 5-6 aydır uğraşıyorsunuz ama biz istiyoruz' falan deseydi bırakırdım. Bizi kimse incitemez. Niye incinelim ki... Bilmiyorum. Ne kadar yardım ettiler Trabzonspor'a ama bunların hepsini yarın hesaplarına havale edeceğim. Ahmet Nur Çebi'ye saygımız var. Ama söylemleri ve eylemlerinin Trabzonluluğuna yakışmadığını söylüyorum. Sadece babasından dolayı biz onu muhattap alıyorduk ama bundan sonra bizim gözümüzde zerre kadar değeri yok." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler