Trabzon'dan Galatasaray'a Salih reddi!

Trabzonspor'un sezon başında Galatasaray'dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Salih Dursun ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu arayarak Salih Dursun'u geri iste

Trabzon'dan Galatasaray'a Salih reddi!

Trabzonspor'un sezon başında Galatasaray'dan transfer ettiği orta saha oyuncusu Salih Dursun ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nu arayarak Salih Dursun'u geri istediklerini iletti. Hacıosmanoğlu da Salih Dursun'u yanına çağırarak kendisine "Abdurrahim Albayrak seni geri istiyor" dedi. Salih anında "Başkanım inşallah hayır demişsinizdir" cevabını verdi. Bunun üzerine Hacıosmanoğlu Albayrak'ı arayarak Dursun'u Galatasaray'a vermeyeceklerini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler