Trabzon'daki olaylı maça 43 soruşturma

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Olaylı Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşması sonrasında   incelemelerini sürdürüyor. Deniz tarafından tel örgüleri sökerek direğin yıkılmasına neden olan 7 kişinin kimliği tespit edildi. Yapılan çalışma

Trabzon'daki olaylı maça 43 soruşturma

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Olaylı Trabzonspor Fenerbahçe karşılaşması sonrasında   incelemelerini sürdürüyor.

Deniz tarafından tel örgüleri sökerek direğin yıkılmasına neden olan 7 kişinin kimliği tespit edildi. Yapılan çalışmalar neticesinde şahıslar hakkında 6222 Sayılı Spor Alanlarında Taşkınlık çıkarcıkları gerekçesi ile işlem yapıldı.

Olayla alakalı incelemelerin devam ettiği ve soruşturmaların süreceği öğrenildi. Öte  yandan sahaya başka kişilere ait Passolig kartı ile Hüseyin Avni Aker’e giren 36 kişiye de işlem yapıldı.

Haber : Şükrü Üçüncü 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler