Trabzon'daki liseden büyük başarı!

2010 2011 eğitim öğretim yılında açılan Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi ilk mezunlarını verdi. İlk yıllarında öğrencilerinin %85’ini üniversiteye yerleştiren okul büyük bir başarı elde etti.Yine bu sene TUBİTAK Ortaöğretim Kurumları Arası Araştırma Proje y

Trabzon'daki liseden büyük başarı!

2010 2011 eğitim öğretim yılında açılan Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi ilk mezunlarını verdi. İlk yıllarında öğrencilerinin %85’ini üniversiteye yerleştiren okul büyük bir başarı elde etti.

Yine bu sene TUBİTAK Ortaöğretim Kurumları Arası Araştırma Proje yarışmasında 46 yıllık yarışma tarihinde ilimize ilk defa birincilik getiren Sosyal Bilimler Lisesi üniversite yerleştirmedeki bu büyük başarısıyla da adından çokça söz ettireceğe benziyor.

Özellikle 41 öğrencisini hukuk fakültesine yerleştirerek büyük başarı elde eden Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi, geçtiğimiz cuma günü düzenlenen mezuniyet töreniyle öğrencilerini uğurladı.

Törende bir konuşma yapan okul müdürü Zekeriya Abanozoğlu hiçbir başarının rastlantısal olamayacağını, arkasında büyük bir emek olduğunu belirterek, “Genç nesli olmayan ülkenin geleceğinin de olmayacağı ortadadır. Biz burada şu gördüğümüz 88 genci ülkemize ve ülkemiz geleceğine armağan ediyoruz. Bizler para biriktiremedik, adam biriktiriyoruz. Şükürler olsun ki hiç mahcup olmadık” dedi.

yerlesenler.jpg


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim