Trabzon'daki kazada ölü sayısı 6'ya çıktı

Haber61.net – Haber Servisi -  Trabzon’un Maçka İlçesi Esiroğlu Mevkiinde Saat 16:30 sularında meydana gelen kazada 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetmişti.  giden Yılmaz Karakaş yönetimindeki 61 RA 154 plakalı otomobil, yol çalışması nedeniyle tek şerid

Trabzon'daki kazada ölü sayısı 6'ya çıktı

Haber61.net – Haber Servisi -  Trabzon’un Maçka İlçesi Esiroğlu Mevkiinde Saat 16:30 sularında meydana gelen kazada 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetmişti.  giden Yılmaz Karakaş yönetimindeki 61 RA 154 plakalı otomobil, yol çalışması nedeniyle tekşeride indirilen karayolunda karşı yönden gelen Birol Hiçyılmaz'ın kullandığı 61 TH 482 otomobille çarpışmıştı.

Kaza sırasında olay yerinde araç sürücüsü Yılmaz Karakaş Mustafa Terzi, Ümmühan Terzi ve Selim Terzi hayatını kaybetmişti. Araç içerisinde yaralı olarak kurtarılan Burak Yetim ve Pakize Karataş kaldırıldıkları Tıp Fakültesi Farabi hastanesinde yaşamlarını yitirdi. Hastanede hayatını kaybedenler ile birlikte ölü sayısı 6’ya çıkmış oldu.

Öte yandan kazanın olma nedenini ise Karayollarını bölünmüş yolda yapmış oldukları çalışma nedeni ile trafiği her iki yönden de tek şeride düşürmesinden kaynaklandığı belirlendi.  Trafik levhalarının eksikliği her iki aracında kafa kafaya çarpışmasına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler