Trabzon'daki hastane kendini aştı!

Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Celal Tekinbaş, hastanede son yapılan yeniliklerle ilgili basını bilgilendirdi.Hastanenin gerek tıbbi gerekse alt yapı donanımı olarak tam kapasite ile hizmet verdiğini

Trabzon'daki hastane kendini aştı!

Ahi Evren Göğüs Kalp Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Celal Tekinbaş, hastanede son yapılan yeniliklerle ilgili basını bilgilendirdi.

Hastanenin gerek tıbbi gerekse alt yapı donanımı olarak tam kapasite ile hizmet verdiğini ifade eden Başhekim Prof. Dr. Celal Tekinbaş, “Kurumumuz aynı zamanda sağlık turizmi kapsamında olup, yurtdışından hasta kabul etmekte, ulusal ve uluslar arası marka değeri olan sağlık kuruluşu olma yönünde hızla ilerlemektedir. Sağlık turizmi olarak herhangi bir sorunumuz yoktur.

celal-tekinbas.jpgYurtdışından gelen bütün hastaları en iyi hizmeti vermekteyiz. Ayrıca yurt dışı hasta ve turistler için sağlık turizmi birimimiz olup orada bulunan arkadaşlar iletişim olarak yabancı dilleri ile gelen turistlere dil sıkıntısı çekmeden hizmet vermektedir. Hastanemize her geçen gün yeni düzenlemeler getirerek buraya gelen hastalara en iyi hizmeti vermenin peşindeyiz. Hastenemiz inanıyorum ki Türkiye'nin en temiz hastanelerinden biri. Temizliğe ve hijyene son derece önem vermekteyiz" dedi.

"İNSANLARIN HASTANEDE SIRA VEYA YAKINLARINI BEKLERKEN ARTIK CANLARI SIKILMAYACAK"

Tekinbaş, hastanelerinde hastaların sıra veya yakınlarını beklerken artık canlarının sıkılmayacağını ifade ederek "Yapmış olduğumuz kütüphane ile bekleyen hastalar artık kitap okuyarak zamanlarını bekliyorlar. Bu faaliyet vatandaşımızdan çok büyük bir takdir topladı. Ayrıca odalarımız her birine televizyon ve buzdolabı yerleştirdik. Bunun yanında refakatçiler için açılır kapanabilir koltuklar aldık. Ziyaretçi saatlerimizi oluşan kalabalığı önlemek ve rahat bir şekilde ziyaretlerini hiçbir hastayı rahatsız etmeden yapabilmek için saat 12.00 ile 20.00 arasında ziyareti serbest bıraktık" diye konuştu.

HASTALAR VE HASTA YAKINLARI HASTANEMİZDEN MEMNUN

Hastanelerinin 18 acil servis yatağı dahil olmak üzere toplam 230 yatak kapasitesine sahip olduğunu vurgulayan Tekinbaş "Hastanemizde 2 Profesör, 2 Doçent, 4 Başasistan, 49 Uzman Doktor, 18 Asistan Doktor olmak üzere toplam 75 doktor hizmet vermektedir. Ayrıca 367 sağlık personeli, 99 diğer personel ve 238 hizmet alımı olmak üzere toplam 779 personelimizle geniş bir bölgeye 3. basamak sağlık hizmeti vermektedir. Ayakta hasta memnuniyeti Yüzde 96 olurken yatan hasta memnuniyeti ise Yüzde 95 olmuştur. Çalışan personelin memnuniyeti ise Yüzde 87 olarak tespit edilmiştir. Ayrıca Sağlık Bakanlığı standardında hastanemiz en yüksek puan olan 99 puanı almıştır" şeklinde konuştu.

Tekinbaş, çıkarmayı planladıkları hastane dergisi hakkında da bilgi vererek basın mensupları ile sohbet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler