Trabzon'da yarım ton yakalandı

Haber61 – Haber Merkez – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çömlekçi Mahallesinde uygulama yapan Trabzon Emniyet’i Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi (KOM) ekipleri; bir araç içerisinde yarım ton kaçak içki yakaladı. Edinilen bilgiye göre; Hollanda plakalı bir

Trabzon'da yarım ton yakalandı

Haber61 – Haber Merkez – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çömlekçi Mahallesinde uygulama yapan Trabzon Emniyet’i Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şubesi (KOM) ekipleri; bir araç içerisinde yarım ton kaçak içki yakaladı. Edinilen bilgiye göre; Hollanda plakalı bir ile Gürcü plakalı diğer araçtaki şahıslardan şüphelenen polis ekipleri dur ihtarı çekti.

Polis ekiplerinin dur ihtarına durmayan şahıslar araç ile kaçamaya başladı. Kısa süren kovalamaca sonrası KOM ekipleri şahsıları kıskıvrak yakaladı. Şahısların arabasında 500 Litre Kaçak içki ele geçirildi. Ekipler araç içerisinde yolculuk yapan A.M, Y.M ve B.G hakkında 5607 sayılı kanuna muhalefetten işlem yaptı.

Emniyet Müdürlüğünde A.M ve B.G’nin ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. Y.M’nin ise mahkemeye sevk edildiği öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel