Trabzon'da uyku bozukluğu kongresi!

Uyku bozuklukları kongresi Mayıs ayının 26-29 arasında aTrabzonda gerçekleşecek.    UYKUDER Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Karadağ, bu sene Trabzon'da gerçekleştirecekleri ve 4 gün sürecek kongrede, uyku ile ilgili sorunlara çözüm önerilerinin tartışılaca

Trabzon'da uyku bozukluğu kongresi!
Uyku bozuklukları kongresi Mayıs ayının 26-29 arasında aTrabzonda gerçekleşecek. 
 
UYKUDER Genel Başkanı Prof. Dr. Mehmet Karadağ, bu sene Trabzon'da gerçekleştirecekleri ve 4 gün sürecek kongrede, uyku ile ilgili sorunlara çözüm önerilerinin tartışılacağını belirtti.
 
Kongrenin, bilimsel kalitesi yüksek bir aktivite olması için çalışmalarını tamamladıklarını ifade eden Karadağ, şunları kaydetti:
 
"UYKUDER'in önemli önceliklerinden olan uyku tıbbına multidisipliner yaklaşımı bu kongrede de ön planda tutmaya ve uyku tıbbı ile ilgilenen tüm branşları kapsayacak bir program hazırlamaya çalıştık. Uyku tıbbına bakış açılarının ve yaklaşımların branşlar üstü ortak bir noktada buluşturulması ana hedeflerimizdendir. Tüm branşlardan meslektaşlarımızı kongremize bekliyoruz." 
 
Karadağ, kongre kapsamında 2 gün süreyle "7. Uyku Bozuklukları Kursu" ve "6. Uyku Teknisyenliği Kursu"nun gerçekleştireceğini kaydetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Kültür/sanat