Trabzon'da TİSKİ'den vatandaşlara uyarı!

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamayla vatandaşlar özel fatura tahsilât büroları konusunda uyarıldı.Açıklamada “Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi bağlı kuru

Trabzon'da TİSKİ'den vatandaşlara uyarı!

Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ) Genel Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamayla vatandaşlar özel fatura tahsilât büroları konusunda uyarıldı.

Açıklamada “Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla Trabzon Büyükşehir Belediyesi bağlı kuruluşu olarak faaliyetlerine başlayan Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi (TİSKİ), vatandaşlarımıza hizmeti her açıdan en güzel şekilde sunabilmek için yoğun gayret içinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Bu doğrultuda su faturalarının tahsilâtı için de gerekli çalışmalar ivedilikle gerçekleştirilmiştir. Vatandaşlarımız Trabzon il genelinde tüm ilçelerimizde bulunan toplam 30 adet TİSKİ tahsilat bürosu ile 65 adet PTT Bank ödeme noktasında faturalarını rahatlıkla ödeyebilmekte, www.trabzon.bel.tr ve www.tiski.gov.tr adreslerinden, internet üzerinden su faturası ödeme işlemi yapılabilmektedir.

Bunu yanı sıra TİSKİ tahsilat veznelerinde, Halkbank Paraf Karta 3 taksit, Vakıfbank ve Yapı Kredi Bankasına ait World Karta 5 taksit üzerinden ödeme imkânı da sunulmaktadır. Ayrıca Yapı Kredi Bankası, Kuveyt Türk, İş Bankası, Akbank, Şekerbank, Halkbank ve Ziraat Bankası’na su faturaları için otomatik ödeme talimatı verilebilmektedir. Söz konusu bu ödeme noktaları dışında TİSKİ’nin Trabzon il genelinde her hangi bir özel fatura tahsilât bürosuyla anlaşması yoktur. Özel tahsilât bürolarında su faturalarının tahsil edilmesi durumunda İdaremizin yasal bir sorumluluğu yoktur. Mağduriyete neden olunmaması için abonelerimizin bu konuda dikkatli olmaları gerektiğini kamuoyuna arz ederiz” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler