Trabzon'da Tazeoğlu rüzgarı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6’sı düzenlenen Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.Yenimahalle Fuar alanında düzenlenen etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Her yaştan vatandaşa hitap eden etkinliklerde sahne bu kez şair v

Trabzon'da Tazeoğlu rüzgarı

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 6’sı düzenlenen Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.

Yenimahalle Fuar alanında düzenlenen etkinliklere vatandaşlar yoğun ilgi gösteriyor. Her yaştan vatandaşa hitap eden etkinliklerde sahne bu kez şair ve yazar Kahraman Tazeoğlu’nundu.  

Kendine özgü tarzı ve üslubu ile son dönemde gençlerin en beğendiği şairlerden biri olan ve yaptığı radyo programları ile adından söz ettiren Tazeoğlu seslendirdiği şiirlerle konuklarına unutulmaz bir Ramazan gecesi yaşattı. Birbirlerinden güzel şiirlerini hayranları için seslendiren Kahraman Tazeoğlu, ”Allah kimseye taşıyamayacağı dert vermezmiş. Elbette ayrılıktan ölmeyiz. Ama yine de sen gitme biz’den. Ayrılık ne kadar derinse, dayanma gücü de o kadar çoktur. Sen asıl sana yan; çünkü meleklerin ölme hakkı yoktur! Kalbinden öpüyorum” mısraları ile sevenlerinden büyük alkış aldı.

Trabzon Belediyesi Kanuni Mehter Takımı’nın da muhteşem bir konser verdiği şiir gecesinde Tazeoğlu’na katkılarından dolayı plaket verildi.

 

 

 

 

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler