Trabzon'da şehir hastanesi Değirmendere'ye yapılacak

Haber61 – Haber Servisi – Bir süredir Trabzon gündeminden düşmeyen Şehir hastanesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ortahisar belediye başkanının toplantı yaptığı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon’u ziya

Trabzon'da şehir hastanesi Değirmendere'ye yapılacak

Haber61 – Haber Servisi – Bir süredir Trabzon gündeminden düşmeyen Şehir hastanesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Büyükşehir Belediye Başkanı ve Ortahisar belediye başkanının toplantı yaptığı öğrenildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Trabzon’u ziyaretinde Belediye’ye uğramasında görüşüldüğü ileri sürülen iddiada; Şehir hastanesinin Büyük Sanayi bölgesinde yapılması planladığı öğrenildi.

AVNİ AKER HASTANE OLSUN

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’na Hastane için yer var mı sorusuna? Gümrükçüoğlu, “ Sayın Cumhurbaşkanım yer olarak Akyazı Dolgu alanı tamamlandıktan sonra Avni Aker stadyumu müsait olur etrafı ile bütünüyle hastaneye tahsis edile bilir.”ifadelerini kullandığını illeri sürüldü. Bu yerin küçük olduğunu söyleyen Cumhurbaşkanı Büyük Sanayiyi işaret ettiği öğrenildi.

DEĞİRMENDERE’Yi TAŞIYIN

Erdoğan, Belediye Başkanlarına; çimento fabrikası ve sanayi mahallesini taşıya bilecek bir yer var mı? Sorusu üzerine. Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, “ Var Sayın Cumhurbaşkanım Delikli Taş mevkiinin üst tarafına doğru bir alan var.”dediği öğrenildi. Bu sözün üzerine Erdoğan, “ O zaman hemen oraya bir sanayi bölgesi yapın ve taşıyın. Sonrasında Değirmendere bölgesinde büyük Şehir hastanesi için çalışma başladın.”dediği ileri sürüldü.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bu talimatı üzerine; Büyükşehir Belediyesinin ivedi şekilde proje hazırlamaya koyuldu.

Haber : Şükrü Üçüncü 

harita2.gif

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler