Trabzon'da şampiyona sona erdi

Trabzon’da düzenlenen Gençler Basketbol Anadolu Şampiyonası Hayri Gür Spor Salonu’ndan oynanan müsabakalardan sonra sona erdi. Şampiyona sonrasında Trabzonspor Basketbol Takımı üçüncü, Akhisar Belediye Spor Kulübü ikinci, Balıkesir Banvit ise şampiyon ola

Trabzon'da şampiyona sona erdi

Trabzon’da düzenlenen Gençler Basketbol Anadolu Şampiyonası Hayri Gür Spor Salonu’ndan oynanan müsabakalardan sonra sona erdi. 

Şampiyona sonrasında Trabzonspor Basketbol Takımı üçüncü, Akhisar Belediye Spor Kulübü ikinci, Balıkesir Banvit ise şampiyon olarak Türkiye finaline katılmaya hak kazandı. Müsabakalar sonrasında şampiyon olan takıma madalya ve kupasını Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk tarafından verildi.

Genç Erkekler Anadolu Şampiyonası’nda sayı kralı Denizli Basket Spor Kulübü’nden Utku Saraloğlu, en iyi pivot ve en değerli oyuncu Banvit’ten Berke Atar, en iyi guard yine Banvit’ten Eray Akyüz, en iyi forvet Akhisar Belediye’den Atakan Güner seçildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler