Trabzon'da sahte savcı para çaldı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da yine aynı dolandırıcılık. Ortahisar İlçesi Toklu Mahallesinde yaşayan 45 yaşındaki C.G, isimli vatandaşı telefon ile arayan şahıslar kendilerini savcı olarak tanıttıktan sonra 13 Bin TL parayı alarak kayıplara karıştı.

Trabzon'da sahte savcı para çaldı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’da yine aynı dolandırıcılık. Ortahisar İlçesi Toklu Mahallesinde yaşayan 45 yaşındaki C.G, isimli vatandaşı telefon ile arayan şahıslar kendilerini savcı olarak tanıttıktan sonra 13 Bin TL parayı alarak kayıplara karıştı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan C.G, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesine giderek şikâyetçi oldu.

Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri yapmış oldukları çalışmada C.G’yi kısa dolandıran şahısları kısa sürede tespit etti. Kendilerini savcı olarak tanıtan C.B, Ş.K ve M.A isimli şahıslar olduğu tespit edilirken yakalanmaları için çalışma başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel