Trabzon'da sahte içki operasyonu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çömlekçi Semtinde bir evde kaçak içki üretildiği bilgisini alan Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele (KOM) ekipleri yapmış oldukları çalışmalar neticesinde Gürcistan uyruklu bir kişiyi gözaltına

Trabzon'da sahte içki operasyonu

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çömlekçi Semtinde bir evde kaçak içki üretildiği bilgisini alan Kaçakçılık ve Organize Suçlar ile Mücadele (KOM) ekipleri yapmış oldukları çalışmalar neticesinde Gürcistan uyruklu bir kişiyi gözaltına aldı. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Taliko V. İsimli Gürcü uyruklu şahıs, kendi ülkesinden su bidonlarında getirmiş olduğu kaçak içkileri Çömlekçi’de tutmuş olduğu bir evde Türkiye bandrolü şişelere koyarak piyasaya sürdüğü öğrenildi.

Kurmuş olduğu özel apartlar ile yurt dışından getirdiği kaçak içkilere evinde bir takım madde ve sıvılar katan şahıs daha sonra bu maddeleri çöpten toplamış olduğu içki şişelerine koyarak piyasaya sürdüğü öğrenildi. Taliko V’nin evinde yapılan aramada 95 litre kaçak içki, kovalar, maşrapa ve 104 doluma hazır şişe ele geçirildi. Gözaltına alınan Taliko V. Hakkında yasal işlem başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler