Trabzon'da okula denetim operasyonu

Haber61 - Haber Servisi -  Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan Fetullah Gülen cematine yakınlığı ile bilinen Gülbahar Hatun Kolejinde denetimler gerçekleştirildi. Maliye Bakanlığı, Trabzon Belediyesi, SGK Kurumu, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Halk Sağ

Trabzon'da okula denetim operasyonu

Haber61 - Haber Servisi -  Trabzon'un Akçaabat ilçesinde bulunan Fetullah Gülen cematine yakınlığı ile bilinen Gülbahar Hatun Kolejinde denetimler gerçekleştirildi.

Maliye Bakanlığı, Trabzon Belediyesi, SGK Kurumu, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı, Halk Sağlığı Müdürlüğü, itfaiye, Milli Eğitim Müdürlüğü ve KOM ekipleri okulda denetim yapıyor.

12-021.jpg

Konuyla ilgili okul avukatı Hasan Şentürk açıklamalarda bulundu. Şentürk rutin bir uygulamanın yapıldığını belirterek "Mahkeme veya savcılık kararı yok. Valilik makamınca verilen yazılı emirle idari denetim yapılmaktadır. Okulun yeni sezona hazır oluıp olmadığı denetlenmektedir. Yapılan denetim ile okulumuzun ne kadar temiz, hijyenik, çağdaş ve yeni sezona hazır olduğunu görülecektir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler