Trabzon'da o okulda veliler bir araya geldi

Bedri Rahmi İlköğretim Okulu öğrenci velileri hafta sonu bir araya geldiler.   Bedri Rahmi İlköğretim Okulu 1/F,  sınıf annesi Sevgi Aydınlı'nın organizayonunda öğretmen, öğrenciler ve  öğrenci anne babaları, Nezih Bahçe'de  kahvaltıda bir araya geldiler.

Trabzon'da o okulda veliler bir araya geldi
Bedri Rahmi İlköğretim Okulu öğrenci velileri hafta sonu bir araya geldiler.
 
Bedri Rahmi İlköğretim Okulu 1/F,  sınıf annesi Sevgi Aydınlı'nın organizayonunda öğretmen, öğrenciler ve  öğrenci anne babaları, Nezih Bahçe'de  kahvaltıda bir araya geldiler.
 
Sınıf öğretmeni Muhammet Günaydın,  yapmış olduğu konuşmada öğrenci velileri ile bir araya gelmekten mutluluk duyduklarını belirterek, "Öğrencilerimizin eğitim ve öğretim hayatının temelini ilkokulda almaktadır. Bunun için öğrencilerimiz için çok önemli olan ilkokulda biz öğretmenlere çok görev düştüğü kadar öğrenci velilerimize de görevler düşüyor" dedi.
 
Öğrenci velilerimizin öğrencilerimize karşı sevgi, saygı ve hoşgörü içinde davranması gerektiğini ifade eden Günaydın, "Anne ve babalar öğrencilerimize ev ödevlerinde yardımcı olurken  asla ve asla şiddet uygulamamalı, onlara karşı merhametli ve çok sabırlı olunmalı.  Bu öğrencilerimiz bizim geleceğimiz, her şeyimizdir. Öğrenci başarısında üçlü saç ayağına dikkat etmek gerekiyor, Öğretmen, öğrenci ve veli. Bu üçlü saç ayağı birbiri ile iyi bir iletişim içerisinde olursa başarı da gelir. Bu hafta sonu öğrenci velilerimiz ile bir araya gelerek birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuzu gösterdik. Bundan sonra da yine böyle organizasyonda bir araya gelmeyi düşünüyoruz. Bu organizasyonda emeği geçen başta sınıf annesi Sevgi hanıma ve velilerimize çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.
 
Kahvaltı sonrasında öğretmen, öğrenciler ve veliler hatıra fotoğrafı çekildi.
 
1-728.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler