Trabzon'da kitap okudular ödül aldılar!

Trabzons'da Dernekpazarı Kaymakamlığınca düzenlenen "Hem Okuyoruz, Hem Kazanıyoruz" projesi kapsamında yapılan kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.Dernekpazarı Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'ndaki törene, Of Kaymak

Trabzon'da kitap okudular ödül aldılar!

Trabzons'da Dernekpazarı Kaymakamlığınca düzenlenen "Hem Okuyoruz, Hem Kazanıyoruz" projesi kapsamında yapılan kitap okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Dernekpazarı Halk Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonu'ndaki törene, Of Kaymakamı Eren Arslan, Çaykara Kaymakamı Mustafa Gül, Dernekpazarı Kaymakamı Selim Erkovan, Of Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, Çaykara Belediye Başkanı Hanefi Tok ve diğer ilgililer katıldı.

Kaymakam Erkovan, yaptığı konuşmada, Çanakkale gibi eşsiz bir destanı gençlere daha iyi anlatabilmek için Dernekpazarı Kaymakamlığı olarak ödüllü kitap okuma yarışması düzenlediklerini belirterek, "Yaptığımız araştırmalar neticesinde yarışma için en uygun eserin, değerli tarihçi Mehmed Niyazi Bey'in 1998 yılından beri sayısız baskı yapan Çanakkale Mahşeri adlı kitabı olduğunu gördük" dedi.

Erkovan, yarışmaya, Dernekpazarı, Çaykara, Of ve Hayrat'taki liselerde eğitim gören 300 öğrencinin katıldığını ifade etti.

Konuşmaların ardından yarışmada ilk üçe giren öğrencilere, başarı belgesi ve para ödülü verildi.

aa_picture_20150516_5349684_web.jpg

aa_picture_20150516_5349687_web.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim