Trabzon'da ki su kesintisinde gelişme

Esiroğlu Mahallesi’nde bulunan su arıtma tesislerinden Ortahisar, Akçaabat ve Yomra ilçelerine su verilmesini sağlayan ana isale hattında, Kutlugün Mahallesi Hacımehmet mevkiinde meydana gelen toprak kayması sırasında yaşanan arıza nedeniyle Ortahisar ilç

Trabzon'da ki su kesintisinde gelişme

Esiroğlu Mahallesi’nde bulunan su arıtma tesislerinden Ortahisar, Akçaabat ve Yomra ilçelerine su verilmesini sağlayan ana isale hattında, Kutlugün Mahallesi Hacımehmet mevkiinde meydana gelen toprak kayması sırasında yaşanan arıza nedeniyle Ortahisar ilçesinin bazı mahallelerinde su kesintisine gidilmişti.

Bu gece saat 22:00 itibariyle sular verilmeye başlandı. Başkan Gümrükçüoğlu kesinti hakkında şu açıklamayı yapmıştı:

Meydana gelen toprak kaymasında ana isale hattının zarar görmesi nedeniyle gerekli tamirat işlemlerinin yapılması için su kesintisine gidildiğini ifade ederken, “Söz konusu bölgede meydana gelen heyelan olayları nedeniyle, şehrimiz daha önceki dönemlerde birkaç gün susuz kalma durumu ile baş başa kalıyordu. Trabzon İçmesuyu ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TİSKİ) ekiplerimiz söz konusu toprak kayması olayının meydana gelmesiyle birlikte hemen yoğun bir çalışma içine girmiştir. Ekiplerimiz bu gece sabaha kadar çalışmalarını sürdürecek ve planlanan saatlerde mahallelerimize su verilecektir” şeklinde konuşmuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel