Trabzon'da kaza: ÖLÜ VAR

Of ilçesinde eşi ve çocuklarını otobüs terminalinde uğurladıktan sonra yolun karşısına geçmek isteyen kişi, tırın çarpması sonucu hayatını kaybetti.Alınan bilgiye göre, eşi ve iki çocuğunu Hatay'a göndermek için otobüs terminaline gelen Halil İbrahim Altu

Trabzon'da kaza: ÖLÜ VAR

Of ilçesinde eşi ve çocuklarını otobüs terminalinde uğurladıktan sonra yolun karşısına geçmek isteyen kişi, tırın çarpması sonucu hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, eşi ve iki çocuğunu Hatay'a göndermek için otobüs terminaline gelen Halil İbrahim Altunbaş (36), ailesini otobüse bindirdikten sonra minibüsle evine dönmek için yolun karşısındaki durağa geçmek istedi. 

Bu sırada A.A'nın idaresindeki tırın çarptığı Altunbaş ağır yaralandı.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan Altunbaş, kaldırıldığı Of Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler