Trabzon'da kasabanın şerifi kim?

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi bu afişi konuşuyor. Cumartesi günü Kurban bayramının başlaması nedeni ile bir çok siyasi parti ve temsilcisi bayram mesajı yayınlarken Beşikdüzü ilçesinde reklam panolarına asılan afiş tepkilere neden

Trabzon'da kasabanın şerifi kim?

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Beşikdüzü İlçesi bu afişi konuşuyor. Cumartesi günü Kurban bayramının başlaması nedeni ile bir çok siyasi parti ve temsilcisi bayram mesajı yayınlarken Beşikdüzü ilçesinde reklam panolarına asılan afiş tepkilere neden oldu. Afişte, “ Kurban olurum size Hayvanlar Köye Hayırlı Bayramlar” mesajı yayınlanan panolarda isim olarak ise “Kasabanın Şerifi” ibaresine yer verildi.

Konu ile alakalı Haber61’e açıklama yapan CHP Beşikdüzü İlçe Başkanı Mustafa Gültepe afişleri Beşikdüzü Belediye başkanının yayınladığını iddia etti. Gültepe,”  Beşikdüzü Belediye Başkanının Orhan Bıcakçıoğlu’nun ilçe sokaklarındaki bilbortlar da yayınlattığı bayram mesajını skandal. Beşikdüzü İl olacak diyen Belediye Başkanımız kasaba yolunda hızla ilerliyor. Bu düşünce yapısına sahip bir anlayışın Beşikdüzü’nü yönetiyor olmasından derin üzüntü duyuyoruz. Burası Teksas’ mı?”diyerek tepki gösterdi.

Gültepe, “ Kasabanın şerifi ne demektir, kimdir kasabanın şerifi? Beşikdüzü gibi Türk Aydınlanmasına öncü olmuş bir ilçenin, Köy Enstitüleri ışığıyla aydınlık yüzünü tüm Türkiye’ye yansıtan bir ilçenin Belediye Başkanının bilbordlara yazdırdığı bayram ilanı hepimizi derinden yaralamıştır. Bu ilanı ve düşünce yapısını esefle kınıyoruz. Beşikdüzü halkı bu anlayışı hak etmiyor.”ifadelerine yer verdi.

Haber : Şükrü Üçüncü

besikduzu-001.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel