Trabzon'da karakola silahla giren adam...

 TRABZON’da üzerindeki ruhsatsız tabanca ile polis merkezine giden E.E. ile polislerin uygulama yaptığını görünce panikleyerek belindeki ruhsatsız tabancayı çimenlik alana atan G.S. gözaltına alındı.İlk olay 25 Temmuz tarihinde kent merkezinde bulunan Tak

Trabzon'da karakola silahla giren adam...
 TRABZON’da üzerindeki ruhsatsız tabanca ile polis merkezine giden E.E. ile polislerin uygulama yaptığını görünce panikleyerek belindeki ruhsatsız tabancayı çimenlik alana atan G.S. gözaltına alındı.


İlk olay 25 Temmuz tarihinde kent merkezinde bulunan Taksim Polis Merkezi’nde meydana geldi. E.E., kaybolan çocuğunun bulunması için üzerindeki ruhsatsız tabanca ile Taksim Polis Merkezi Amirliği’ne geldi. Üzerinde silah olduğunu unutan E.E. bel kısmında oluşan şişkinlikten şüphelenen polislerce arandı. Yapılan aramada üzerinde ruhsatsız tabanca ve 15 mermi ele geçirililen E.E.'nin 1.78 promil de alkollü olduğu anlaşıldı. E.E. ifadesinde, tabancasıyla herhangi bir olaya karışmadığını ve silahı sadece kendisini korumak amacıyla taşıdığını söyledi.

TABANCAYI ÇİMLERE ATTI

Diğer olay ise 27 Temmuz’da Karşıyaka Mahallesi'nde meydana geldi. Polislerin uygulama yaptığı noktaya gelen G.S., belindeki ruhsatsız tabancayı panikleyerek çimenlik alana attı. Polislerin durumu fark etmesi üzerine gözaltına alınan G.S., tabancanın dedesinden kendisine hatıra olarak kaldığını, kötü maksatla taşımadığını dile getirdi. 

Tabancalarına el konulan 2 şüpheli de ifadelerinin ardından serbest bırakıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler