Trabzon'da Kansere yenik düşen başhekim için tören

Trabzon'da kensere yenik deşen Başhekim Coşkun Şanlı açıklamalarda bulundu. Trabzon'da amansız hastalık yüzünden vefat eden TrabzonYavuz Selim Kemik Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Coşkun Şanlı (47), son yolculuğuna uğurlandı.

Trabzon'da Kansere yenik düşen başhekim için tören

Trabzon'da kensere yenik deşen Başhekim Coşkun Şanlı açıklamalarda bulundu.

Trabzon'da amansız hastalık yüzünden vefat eden TrabzonYavuz Selim Kemik Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi Başhekimi Opr. Dr. Coşkun Şanlı (47), son yolculuğuna uğurlandı.

Başhekim Opr. Dr. Coşkun Şanlı için sabah saatlerinde görev yaptığı TrabzonYavuz Selim Kemik Hastalıkları ve Rehabilitasyon Hastanesi önünde tören düzenlendi.

Törene, Şanlı'nın yakınları ve hastane personelinin yanı sıra Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Kaymakamı Mahmut Şirinoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Törende, Vali Öz ve protokol üyeleri, Şanlı'nın yakınları ve mesai arkadaşlarına taziyelerini iletti.

Şanlı, daha sonra götürüldüğü Arsin ilçesindeki Ulu Cami'de öğle vakti kılınan cenaze namazının ardından Işıklı köyündeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Hastanede 6 yıl önce ortopedi uzmanı olarak göreve başlayan Şanlı, Temmuz 2015'ten başhekimliği yürütüyordu.

 
trabzonda-kansere-yeni-dusen-bashekim-icin-toren.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Yaşam