Trabzon'da kaçak içki yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çömlekçi Mahallesinde hareketlerinden şüphelenilen şahsı takip eden Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri çok sayıda kaçak içki ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre; sabah erken saatlerde Asa

Trabzon'da kaçak içki yakalandı

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Ortahisar İlçesi Çömlekçi Mahallesinde hareketlerinden şüphelenilen şahsı takip eden Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri çok sayıda kaçak içki ele geçirdi. Edinilen bilgiye göre; sabah erken saatlerde Asayiş Şube ekipleri, semtte devriye atarken kendilerini gören bir kişinin paniklediğini fark etti.

Bu durum üzerine harekete geçen ekipleri, şahsı takibe başladı. Semtte bulunan bir iş merkezinin zemin katına inen şüpheli şahsın burada valizler içerisinde içkileri sakladığını gören polis ekipleri, çalışma başlatarak depoyu bastı. Depo’dan 22 adet kaçak ve sahte olduğu düşünülen içki ele geçirildi. Şahsın kimlik tespitinde ise 60 yaşında S.T ve Gürcistan vatandaşı olduğu öğrenildi olayla alakalı çalışma başlatıldı.  

kacak-icki.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel